Jezelf of je bedrijf onderscheiden? Wij creëeren communicatiemiddelen op maat

KRECT is een communicatiebureau met een duidelijke en persoonlijke aanpak. Wij leveren de meest uiteenlopende communicatiemiddelen om jouw bedrijf te onderscheiden van de rest. “Krekt” is het Friese woord voor nauwkeurig en precies. En wij van KRECT houden niet van half werk. Als we iets doen, dan doen we het goed. Met maar één doel voor ogen: het creëeren van effectieve en ‘krekte’ communicatie! Samen zetten we de puntjes op de “i” en gaan we voor 100% effectiviteit én tevredenheid. Want als jij blij bent met het resultaat, dan zijn wij dat ook.

Ook als particulier ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je bijvoorbeeld een sollicitatie? Wij helpen je graag om je te onderscheiden van de anderen. Een verzorgd en professioneel CV helpt daar al enorm bij. Ben je nog aan het studeren? Het vormgeven van je scriptie of proefschrift is voor ons een leuke uitdaging. En daarmee scoor jij al de eerste punten!

Maar ook ontwerpen wij geboortekaartjes en trouwkaarten op maat. Helemaal afgestemd op jouw wensen voor deze bijzondere gebeurtenis. Wij denken graag met je mee!

Annemieke Nienhuis is de drijvende kracht achter KRECT Communicatie. Een ‘trochsetter’ die energie krijgt van afwisseling en met de touwtjes stevig in handen altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen. “Na vier jaar studeren aan NHL Hogeschool heb ik sinds juni 2015 mijn diploma Communicatie op zak. Van november tot april 2018 heb ik ook mijn kennis op het gebied van Online Marketing verbreed met een opleiding aan de Friese Poort. Naast dit diploma heb ik hier ook het officiële NIMA-certificaat behaald. Met deze kennis en opgebouwde ervaring kan ik mijn klanten nog beter helpen & adviseren!”

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!